kanji shudo kan
Budo Akademie ShudoKan
Traditionele Dojo voor Japanse Krijgskunsten in Utrecht
menu - - -

Budo Akademie ShudoKan Open Week 2014

Budo Akademie ShudoKan Flyer 2014

Flyer BASK

In de week van 22-27 september houdt Budo Akademie ShudoKan een open week! Kom langs voor een gratis proefles karate, aikido, aiki-jitsu of kendo en ontdek wat budo (Japanse krijgskunst) voor jou kan betekenen. Ook kinderen zijn van harte welkom voor een proefles karate en/of judo.

Onder lestijden vindt u de juiste tijden van alle lessen, de beginnerslessen zijn open voor iedereen, de lessen voor gevorderden zijn open voor iedereen met budo-ervaring vanaf 3e kyu (voor vragen hierover zie onderstaand e-mailadres). Graag 15 min van tevoren aanwezig zijn voor omkleden en ontvangst, neem soepel zittende (sport)kleding mee, we trainen op blote voeten (er zijn aparte kleedkamers voor heren en vrouwen en de mogelijkheid om te douchen na afloop).

Aanmelden is niet verplicht maar wordt gewaardeerd, u kunt een mailtje sturen aan info@shudokan.nl.

Wij zien u graag tijdens de open week, tot dan!

Contact