kanji shudo kan
Budo Akademie ShudoKan
Traditionele Dojo voor Japanse Krijgskunsten in Utrecht
menu - - -

Shudokan Budodag 2016

English translation further down

Hou zondag 3 juli vrij in jullie agenda voor de Shudokan Budodag.

Op deze dag worden 4 seminars gegeven in alle budo disciplines die bij Shudokan getraind worden (Kendo, Aikido, en Karate). De dag wordt afgesloten met een training van Alex, waarin de principes uit al die disciplines gecombineerd worden. Natuurlijk ronden we af met een hapje en een drankje.

In de ochtend en in de middag wordt er 2 x 1,5uur getraind (dus in totaal 4 sessies). Het definitieve programma wordt in de komende weken bekend gemaakt. Er wordt een bescheiden bijdrage voor deelname gevraagd om de kosten te dekken. Dit bedrag zal niet veel afwijken van andere seminars.

Lunch wordt verzorgd en op de dag zelf wordt ook nog een demonstratie gegeven worden van Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu, een koryu bujutsu (oude Japanse krijgskunst). Het is de bedoeling dat hier vanaf begin van de zomer ook les in gegeven gaat worden bij Shudokan

Deze dag zal toegankelijk zijn voor alle leeftijden en alle graden (kyu en Dan). De bedoeling is dat de leden van Shudokan op deze manier een mooie budo dag met elkaar beleven, van elkaar leren, en ontdekken wat er bij Shudokan nog meer te doen is.

Wout van Doorn en Edwin Willems zijn verantwoordelijk voor de organisatie van deze dag, en worden hierin bijgestaan door Tom Frijns (Aikido), Dimme van der Hout (Kendo) en Frank Reemer (Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu). Ze kunnen zeker hulp gebruiken, dus mocht je het leuk vinden om mee te helpen, laat dit dan even aan ze weten.

Laten we er een memorabele Budodag van maken en laten we samen trainen in de mooiste en meest traditionele Dojo van Utrecht!

Met vriendelijke groet,

De Budodag commissie
Wout van Doorn, Edwin Willems, Tom Frijns, Dimme van der Hout en Frank Reemer

English Translation

Dear members of Budo Akademie ShudoKan,

This is a Save the Date announcement for the ShudoKan Budo Day, which will be held on Sunday July 3rd 2016!

On this day four seminars will be held in all three Budo disciplines that are practiced at the Dojo ShudoKan (Kendo, Aikido and Karate), followed by a lesson by Alex Brouwer Sensei (in which he will combine the principles of these disciplines). The Budo Day will be concluded with some nice food and drinks.

Both in the morning and afternoon two sessions of 1,5h will be held (so four sessions in total). The definite program will be announced in the upcoming weeks. Lunch will be provided. In order to cover the costs a modest fee will be charged.

A demonstration of Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu will be part of the program. Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu is a Koryu Bujutsu (ancient Japanese martial art), which is going to be practiced at ShudoKan Dojo from this summer onwards.

Budoka’s of all ages and all levels (kyu and Dan) are invited to participate. The basic idea is to enjoy a beautiful Budo Day with each other, to learn from each other and to discover the wide range of Budo that can be practiced at ShudoKan Dojo.

Wout van Doorn and Edwin Willems are responsible for the organization of this day, with the help of Tom Frijns (Aikido), Dimme van der Hout (Kendo), and Frank Reemer (Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu). They certainly could use some help, so please let us know if you can lend a hand.

Let’s make this a memorable Budo Day and enjoy practice together in Utrecht’s most beautiful and traditional Dojo.

Greeting and hope to see you at the Budo Day at Dojo ShudoKan at July 3rd 2016!

OSU
The Budo Day Committee
Wout van Doorn, Edwin Willems, Tom Frijns, Dimme van der Hout and Frank Reemer

Contact